Distributiecentrum Venlo

Distributiecentrum Venlo

In Venlo is begonnen met de bouw van een groot distributiecentrum. Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de gehele maatvoering. Voor dit project bestaat dat uit het grondwerk, de fundatie en de ankers.

Meer info
Bedrijfshal Aalsmeer

Bedrijfshal Aalsmeer

In Aalsmeer wordt hard gewerkt aan de bouw van een grote bedrijfshal. Wij verzorgen hiervoor de gehele maatvoering. Waaronder het uitzetten van 1500 heipalen.

Meer info
Hellingbaan

Hellingbaan

Het uitzetten van een hellingbaan in het bestaande casco van een nieuwbouwpand. De juiste helling wordt op de beton afgeschreven zodat de hellingbaan er precies volgens tekening kan worden ingestort.

Meer info
Recreatieplas

Recreatieplas

Het terrein rondom een recreatieplas wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Op dit terrein zijn meerderen keren paar evenementen. Onze tekening wordt als onderlegger gebruikt voor de tekening van deze evenementen.

Meer info
Bleekveld Enschede

Bleekveld Enschede

Op het project Bleekveld in Enschede wordt door ons de gehele maatvoering gedaan. Vanaf het grondwerk en de boorpalen tot en met alle verdiepingen en terreininrichting. Dit project bestaat uit 3 woontorens met meerdere appartementen.

Meer info
Tuinontwerp Varsseveld

Tuinontwerp Varsseveld

Voor een tuinontwerp in Varsseveld zetten wij alle glooiende lijnen uit. Omdat in dit ontwerp alles rond en gebogen loopt zetten wij deze lijnen uit in het werk. Hierdoor kan de aanlegger van de tuin gemakkelijk zijn werk uitvoeren zonder zelf te hoeven meten.

Meer info