Bedrijfshal Aalsmeer

Bedrijfshal Aalsmeer

In Aalsmeer wordt hard gewerkt aan de bouw van een grote bedrijfshal. Wij verzorgen hiervoor de gehele maatvoering. Waaronder het uitzetten van 1500 heipalen.

Meer info
Scannen staalconstructie

Scannen staalconstructie

Voor de vervangen van het glas in de staalconstructie hebben wij de gehele staalconstructie in beeld gebracht middels 3D scanning. Hiervan is een 3D model vervaardigd. Aan de hand van dit 3D model is al het glas voorgesneden geleverd. ook is de staalconstructie op diverse plaatsen aangepast en verbeterd.

Meer info
Bleekveld Enschede

Bleekveld Enschede

Op het project Bleekveld in Enschede wordt door ons de gehele maatvoering gedaan. Vanaf het grondwerk en de boorpalen tot en met alle verdiepingen en terreininrichting. Dit project bestaat uit 3 woontorens met meerdere appartementen.

Meer info
Recreatieplas

Recreatieplas

Het terrein rondom een recreatieplas wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Op dit terrein zijn meerderen keren paar evenementen. Onze tekening wordt als onderlegger gebruikt voor de tekening van deze evenementen.

Meer info
Distributiecentrum Venlo

Distributiecentrum Venlo

In Venlo is begonnen met de bouw van een groot distributiecentrum. Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de gehele maatvoering. Voor dit project bestaat dat uit het grondwerk, de fundatie en de ankers.

Meer info
VGP Park 15 te Oosterhout

VGP Park 15 te Oosterhout

Voor een opdrachtgever zijn we momenteel druk bezig met een diverse soorten uitzetwerkzaamheden.Het betreft een groot warenhuis met kantoor van maar liefst 65.000 m2, gelegen aan Park 15 te Oosterhout / Nijmegen.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • inpassen van digitale tekeningen in ondergrond
  • aan te geven afhakhoogtes boorpalen
  • uit te zetten boorpalen, aan te geven afhakhoogtes boorpalen
  • fundatie, stramienen, HSP palen
  • inmeten constructiepalen na uitvoering en verwerken op tekening als revisie t.b.v. gemeente

Meer info
Inmeten en uitzetten stekken prefab kelder

Inmeten en uitzetten stekken prefab kelder

Voor één van onze opdrachtgevers hebben van een bestaande prefab kelder alle stekken ingemeten en naast de kelder weer uitgezet. Hier bovenop wordt het nieuwe deel van de kelder, dat bovenop de bestaande deel van de kelder gemaakt. De stekken zullen hierdoor precies in de 'gains' passen van het bovengedeelte.

Meer info
Bloemen op gevelstucwerk

Bloemen op gevelstucwerk

Bijzonder maatvoeringsklus uitgevoerd voor het project: 20 appartementen Eilanden Oost te Barneveld. Het uittekenen van 'bloemen' op gevelstuckwerk in opdracht van Heijmans en Boeve Afbouw.  

Meer info