Steigenberger Intercity Hotel Hoofddorp

Wij verzorgen de maatvoering van het Steigenberger Intercity Hotel te Hoofddorp. Fase 1 is de nieuwbouw van het hotel waarvan de ellipsvorm al mooi zichtbaar is.

Distributiecentrum te Venlo

In Venlo is begonnen met de bouw van een groot distributiecentrum. Voor onze opdrachtgever verzorgen wij de gehele maatvoering. Voor dit project bestaat dat uit het grondwerk, de fundatie en de ankers.

 

Nieuwbouw wijk Bosstaete te Lochem

GeelinkBosch B.V. verzorgt de maatvoering van nieuwbouw wijk Bosstaete te Lochem. Hier komen 56 woningen verdeeld over verschillende woningtypen.

 

Bloemen op gevelstucwerk

Bijzonder maatvoeringsklus uitgevoerd voor het project: 20 appartementen Eilanden Oost te Barneveld. Het uittekenen van 'bloemen' op gevelstuckwerk in opdracht van Heijmans en Boeve Afbouw.

Nieuwbouw pand Wila te Lochem

Start nieuwbouw 2e productievestiging van Wila aan de Kwinkweerd te Lochem bestaande uit ca. 14500 m2 aan productieruimtes en kantoren.

 

 

Prefab kelder

Voor één van onze opdrachtgevers hebben van een bestaande prefab kelder alle stekken ingemeten en naast de kelder weer uitgezet. Hier bovenop wordt het nieuwe deel van de kelder, dat bovenop de bestaande deel van de kelder gemaakt. De stekken zullen hierdoor precies in de 'gains' passen van het bovengedeelte.

Vijverhof fase II Den Haag

Voor een grote opdrachtgever van ons, zijn we al geruime tijd bezig met verschillende fases van de Vijverhof fase II in Den Haag. De gebouwen worden respectievelijk 25 en 31 meter hoog. De reeds opgeleverde woontoren van 70 meter hoog met 481 studentenwoningen behoort tevens tot dit transformatieproject.

 

Recreatieplas

Het terrein rondom een recreatieplas wordt zorgvuldig in kaart gebracht. Op dit terrein zijn meerderen keren paar evenementen. Onze tekening wordt als onderlegger gebruikt voor de tekening van deze evenementen.