Werken bij

Bij GeelinkBosch B.V. zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team kunnen versterken. Ook voor stage en/of opleidingen zijn er binnen ons bedrijf diverse mogelijkheden. Wij zijn een no-nonsense bedrijf open en nuchter. We werken als een hecht team in een prettige werksfeer. Samen proberen wij het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen.

Ben jij diegene die ons team komt versterken? Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar: gerard@geelinkbosch.nl

Voor vragen kunt u contact op nemen met Gerard Bosch tel. 0573-215070 / 06-53812039

 

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

LANDMETER / MAATVOERDER (M/V) 40 uur

WERKVOORBEREIDER / CAD-TEKENAAR (M/V) 40 uur

ASSISTENT LANDMETER / MAATVOERDER (M/V) 40 uur


Landmeter / maatvoerder (M/V) voor 40 uur per week.

Je bent het gezicht van het bedrijf op het project en onderhoudt goed contact met al je opdrachtgevers. In overleg met onze coördinator plan je je werkzaamheden in. Je voert de werkzaamheden accuraat uit waarbij je voldoende controles in je werkzaamheden inbouwt, zodat de gewenste kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast denk je mee over innovatieve oplossingen op het gebied van landmeten en maatvoeren.

Functie eisen:

Wij verwachten van jou:

Wat bieden wij jou:


Werkvoorbereider / CAD-tekenaar (M/V) voor 40 uur per week.

Als werkvoorbereider ben je de spil van het bedrijf. Je verzorgt alle werkzaamheden voor de landmeters en maatvoerders, zodat zij hun werkzaamheden op locatie goed kunnen verrichten. Hiervoor onderhoud je nauw contact met de verschillende opdrachtgevers.  Onder je werkzaamheden vallen o.a. het vervaardigen van de benodigde tekeningen en gegevens, controle werkzaamheden, voorbereiding en verwerking van alle gegevens ten behoeve van je collega’s. Daarnaast houdt je je bezig met de planning van verschillende projecten en verzorg je het nodige CAD-tekenwerk zoals bouwkundige- en revisie tekeningen. Ook het tekenen in 3D, het maken van BIM modellen en het verwerken van 3D-scans behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen:

Wij verwachten van jou:

Wat bieden wij jou:


Assistent landmeter / maatvoerder (M/V) voor 40 uur per week.

Als assistent landmeter / maatvoerder loop je mee met onze landmeters en maatvoerders. Je assisteert bij alle voorkomende werkzaamheden en vergaart de nodige kennis om op den duur zelf de stap te zetten als zelfstandig landmeter / maatvoerder.

Functie eisen:

Wij verwachten van jou:

Wat bieden wij jou:


Interesse? 
Solliciteer dan snel! Stuur een mail naar: gerard@geelinkbosch.nl

Voor vragen kunt u contact op nemen met Gerard Bosch tel. 0573-215070 / 06-53812039